Ceaiul de GHIMBIR combate rapid problemele DIGESTIVE, are efect puternic ANTIINFLAMATOR și susține circulația sângelui

Ceaiul de ghimbir , consumat cu moderație, are numeroase beneficii asupra sănătății noastre, datorită efectelor antioxidante, antiinflamatoare, antistres si antivirale. Îl numim aurul din bucătarie nu doar datorită culorii sale, ci și multiplelor beneficii pe care le are pentru sănătatea noastră.

Răceala se vindecă mai repede

Ceaiul de ghimbir decongestionează nasul si sinusurile, calmează durerea in gât, scade febra si este un foarte bun tonic, îmbunătațind starea generala a organismului.

Mai puține probleme digestive

Ceaiul de ghimbir reduce balonarea si flatulenta, calmează simptomele indigestiei si diareei si reglează tranzitul intestinal. In plus, ghimbirul are un puternic efect antispatic si protejeaza mucoasa gastrică. Poate fi consumat si după mesele grele, bogate in proteine si carbohidrati, sau in cazul persoanelor cu o digestie lenta si dificila.

Efectul antiinflamator reduce durerea

Ceaiul de ghimbir poate lua cu succes locul ibuprofenului, pentru dureri de slabă si medie intensitate. Te poate ajuta in cazul durerilor de cap, musculare, menstruale si articulare.

Un sistem imunitar mai puternic

Ceaiul de ghimbir întărește sistemul imunitar prin concentrația de antioxidanți si substanțe active. Ghimbirul este bogat in potasiu, zinc, calciu si magneziu si vitaminele B6, C si D.

Circulația sângelui este îmbunătățită

Ceaiul de ghimbir are efecte miraculoase si asupra circulației sângelui. Ajută la oxigenarea creierului si, implicit, la lupta cu stresul, o memorie mai bună si o atenție crescută.

Comentarii